Örség

2015.11.02. 19:20

Erdei munkában - önkénteskedett a jobbikos országgyűlési képviselő

Őrség - Bana Tibor, a Jobbik vasi országgyűlési képviselője a téli előkészületek és a tapasztalás jegyében önkéntes munkát végzett az Őrségben.

Vas Népe

A képviselő közleménye szerint a Jobbik 2015-ben az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordít a betegek, rászorulók, idősek megsegítésére, így meghirdette az Önkéntesség Évét. Ennek értelmében a párt országgyűlési képviselői fizetésük 10 százalékát minden hónapban jótékonysági célra ajánlják fel, valamint havonta egy napot önkéntes munkával töltenek szociális, karitatív vagy kulturális területen.

fotó: Jobbik

Bana Tibor a múlt héten az Őrségben segítette egy vadgazdálkodási egyesület munkáját. A téli előkészületek jegyében vadetetést végeztek a megfelelő területen. Munka közben beszélgettek az új vadászati törvény tervezetéről, valamint szó esett az őrségi termőföldekkel kapcsolatos visszásságokról, a zsebszerződésekről is, amelyek ellen az elnök korábban feljelentést is tett.

Nemrégiben vett részt egy vadászati rendezvényen Őriszentpéteren, vagyis az elmúlt időszakban, ahogy ő fogalmaz, igyekezett jobban megismerni ezt a világot. A képviselő úgy véli, az önkéntes munkával töltött idő tanulságos volt, hiszen személyesen is tapasztalhatta, milyen felelősségteljes, nélkülözhetetlen munkát végeznek a vadgazdálkodásban dolgozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!