Sport

2015.11.07. 16:01

Két biztos győzelem a Szuper Ligában

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper Ligájában a hétvégén a ZTK FMVas férfi csapatára várt nehezebb feladat, az idei bajnokságra megerősödött Győr SZOL ellen.

Zalai Hírlap Sport

A ZTE ZÁÉV-nek hazai pályán kötelező volt nyerni a Rákoshegy  tartalékcsapata ellen. A „ leckét” mindkét zalai csapat nagyszerűen felmondta.

A ZTE ZÁÉV női csapata könnyedén intézte el a fővárosi együttest.  Baján János gondolva a  következő heti rangadóra csapata egyik legjobbját Csurgai Anitát pihentette.  A zalaiak az első körben eldöntötték a találkozót.  A vendégeknek, ekkor sikerült a becsület pontot megszerezniük.  A folytatásban beindult  a zalai henger. Mindhárom hazai játékos alaposan elverte ellenfelét. Igaz a vendégek rendkívül gyengén dobtak, csapat szinten a 3000 fát sem érték el. ZTE ZÁÉV – Rákoshegyi VSE II.  7:1 ( 3331 : 2935).

Női szuperliga teke mérkőzés ZTE ZÁÉV - RákoshegyII. A képen Molnár Anikó ZTE ZÁÉV
Fotó: Katona Tibor

A zalai férfiak már jóval izgalmasabb találkozót játszottak Győrben. A hazaiak  mindent beleadtak győzni szerettek volna a vendégek ellen. Az egerszegieknél minden sorban akadt egy kiváló teljesítmény. Az elsőben Járfás Szilárd csillantotta meg tudását. A  második körben Fehér Zoltán volt  a vezér. A befejező pároknál Pintér Károly nyújtott  extra teljesítmény. A zalaiak nagyon fontos győzelmet arattak, és továbbra is veretlenek  a bajnokságban. Győr SZOL TC – ZTK FMVas  2:6 ( 3523 : 3613).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!