Hírek

2015.11.16. 10:19

Négy balesethez riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Az elmúlt hétvégén, két nap alatt négy műszaki mentéshez riasztották a megye tűzoltóit, valamennyi esetben baleset történt.

Elhagyta az útpályát és a menetirány szerinti bal oldali árkon keresztül a bokrok közé csapódott egy személygépjármű november 14-én kora reggel 8-as számú főúton, Duka közelében. A baleset idején öten tartózkodtak a járműben, közülük ketten könnyebben sérültek, a mentők kivizsgálás céljából az autó mind az öt utasát kórházba szállították. A sárvári hivatásos és jánosházi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, akik az autó áramtalanítását hajtották végre.

Baleset történt szombaton este Sárváron is, ahol két személygépjármű karambolozott. A helyi hivatásos tűzoltók ez esetben a közlekedés biztonsága érdekében az ütközés következtében az úttestre folyt üzemanyagot és hűtőfolyadékot távolították el.

Árokba hajtott és felborult egy osztrák felségjelzésű személygépjármű november 15-én, vasárnap délután Ostffyasszonyfán. A járműben ekkor csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a baleset során. A sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, kerekeire állították, majd áramtalanították az autót.

Motorossal ütközött egy személygépjármű vasárnap délután Sé belterületén. A balesetben az autó két utasa, valamint a motoros könnyebb sérüléseket szenvedett. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, valamint a közútkezelővel közreműködve az úttest üzemanyagtól való megtisztításában vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!