Életmód

2015.11.18. 21:01

Fontos a megelőzés, egészségnapot szervezett a baráti kör

Veszprém - Nagy érdeklődés kísérte az egészségnapot, amit a Dózsavárosi Baráti Kör szervezett a Vadvirág óvodában.

Balla Emőke

Ne légy rest, cselekedj, hogy egészséges lehess! Ez lehetne a mottója a Dózsavárosi Baráti Kör által rendezett programnak.

Sokak számára világos, hogy változtatásokra van szükség életstílusunkat, életmódunkat, szokásainkat illetően. Az egészségnapon előadásokat hallgattak, állapotfelméréseken, érzékszervi vizsgálatokon vettek részt, tornagyakorlatokat végeztek, egészséges ételeket ismerhettek és kóstoltak meg a résztvevők, tájékoztatott Léber Jánosné.

Egészséges ételeket kóstolhattak a rendezvény résztvevői
Fotó: Kiss Katalin

Külön kiemelte a rendezvény barátságos légkörét, az előadások sokszínűségét, az előadók szakmai tudását. Az egészségnapon a gyermekek is jól érezték magukat, ők dalos, zenés előadásokon, gyermekjógán, kézműves foglalkozásokon vettek részt.

Az egészséges életmód iránt érdeklődők a program végén közösen énekeltek, ami megerősítette bennük azt a gondolatot, hogy a derű, az életkedv fontos része mindennapjaiknak, és csak ők maguk tehetnek érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!