Hírek

2015.11.23. 14:14

Vonatokat rajzoltak a gyerekek

Szombathely, Budapest – Összesen 537 alkotás verseng a MÁV-csoport rajzversenyében, a különdíjra egy szombathelyi, egy vépi és egy celldömölki iskolás is esélyes.

Bakos Ágnes

Az már biztos, hogy egy szolnoki és egy budapesti gyerek rajza nyerte a vasutas rajzversenyt, viszont a különdíjakért az összes pályázó versenyben van.

537 diák küldött rajzot, festményt vonatokról, vasútállomásról szerte az országból. Az összes rajzra lehet voksolni online november 30-áig. Három Vas megyei diák küldött be pályamunkát, ők is várják a szavazatokat.

Fazekas Gergely rajza

Egy héttel a zárás előtt a legtöbb vokssal a kilencéves Fazekas Gergely rajza bír a vasi diákok közül: 625-en szavaztak a vépi Hatos Ferenc Általános Iskola tanulójának munkájára.

Pintér Levente rajza

135 szavazattal a középmezőnyből várja még a szavazatokat a tízéves Pintér Levente, ő a szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola diákja.

Nádasdy Levente rajza

A celldömölki Szent Benedek Katolikus Általános Iskola tanulója, Nádasdy Levente is versenyez, egyelőre 91 szavazattal áll.

A különdíj nem akármi: a legtöbb szavazatot kapó tanuló az egész osztályának vonatjegyet nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!