Foci

2015.11.24. 20:37

Skóciában ismét megcélozzák a győzelmet a Puskás Akadémia fiataljai

Felcsút – A Celtic elleni visszavágóra készülnek a Puskás Akadémia fiataljai, az UEFA Youth League második fordulójában.

Szupkai Gábor

A magyar csapat minimális előnnyel utazott Skóciába, miután az első mérkőzést, hazai pályán, Damásdi Alex utolsó percben szerzett találatával megnyerte a skót labdarúgó klub utánpótlás együttese ellen.

– Nagyon nincsen okunk hogy komoly változásokat eszközöljünk, esetleg a taktikán finomítunk valamennyit. Bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésünkön szerzett kisebb sérülések miatt nem kell változtatnom a csapat összeállításán, és döntően azok a játékosok fognak szerepelni, akik itthon hozták a szép eredményt. Mindenképpen döntő lenne, hogy idegenben is gólt szerezzünk. Mivel a csapatnak a támadójáték az erénye, így ezen a mérkőzésen is olyanok játszanak majd, akik a támadásokat tudják segíteni. Ha a fiúk idegenben is olyan bátran lépnek pályára mint itt, a Pancho Arénában, akkor úgy gondolom, hogy nem lehet probléma – osztotta meg gondolatait Komjáti András vezetőedző.

A csapat legeredményesebb támadója a sorozatban Óvári Zsolt, aki magabiztosan várja a visszavágót.

– Remélem, hogy idegenben is győzelemmel jöhetünk le a pályáról, és kettős sikerrel térhetünk vissza Magyarországra.

A mérkőzés szerda este 20.00 órakor kezdődik Livingstonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!