Foci

2015.11.25. 20:46

Livingston, végállomás - A hazai 1-0 sajnos végül kevésnek bizonyult

Livingston – Az UEFA Youth League második fordulójának visszavágójára utazott Skóciába a Puskás Akadémia FC U19-es csapata.

Szupkai Gábor

Celtic Glasgow–Puskás Akadémia FC 3-0 (2-0))

Celtic Glasgow: Hazard – Higgins, Kelleher, McCart, Mcilduff – Nesbitt, Breslin, Hendry – Miller, Aitchison, Archibald. Vezetőedző: Thomas McIntyre

Puskás Akadémia FC: Tóth B. – Spandler, Lipcsei, Csonka, Kertai –László, Szabó B., Pintér – Óvári, Péter, Damásdi. Vezetőedző: Komjáti András

Gól: Archibald (29.), Miller (38.), Miller (84.)

A felcsútiak az első fordulóban könnyedén múlták felül ciprusi ellenfelüket az Apoel Nicosia gárdáját 9-4-es összesítéssel. A második fordulóban viszont már keményebb ellenfél következett a Celtic Glasgow személyében, akik a HJK Helsinki ellen ugyancsak magabiztosan, 6-1-es összesítéssel léptek túl a finn csapaton.

A Pancho Arénában az első találkozón a felcsúti fiatalok minimális előnyt szedtek össze Damásdi Alex hajrában szerzett góljával. Ami biztos volt, hogy a hazaiak edzője nem számíthatott az első meccsen kiállított Joseph Thompson szereplésére.

Az első félidőben az is biztossá vált, hogy hosszabbítás már nem lesz, mert a skótok negyvenöt perc után két gólos előnyre tettek szert.

A szünet után tehát adott volt a feladat a PAFC számára, gólt kell lőni minden áron. Ám sajnos a 84. percben ismét a skótok találtak be, ezzel pedig végetért a felcsúti fiatalok európai kalandja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!