Belföld

2015.11.29. 09:03

Ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron

Műszaki probléma miatt ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron, késések várhatók - közölte a Mávinform vasárnap reggel az MTI-vel.

A közlemény szerint a pályaudvaron egy biztosítóberendezési helyiségben ismeretlen okból füstölni kezdtek a kábelek nyolc óra után. A MÁV szakemberei megkezdték a biztosítóberendezés javítását, azt várhatóan délelőtt befejezik.

A Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon, a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Nyíregyháza, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon 20-80 perces késések alakultak ki.

Mávinform: a Keleti forgalmának újraindulásáig több BKV-járaton elfogadják a vonatjegyeket

A Keleti pályaudvar forgalmának újraindulásáig több BKV járaton is elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket - közölte a Mávinform vasárnap délelőtt az MTI-vel.

A vasúttársaság korábban azt közölte, hogy műszaki probléma miatt ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron.

A közlemény szerint a pályaudvaron egy biztosítóberendezési helyiségben ismeretlen okból füstölni kezdtek a kábelek. A MÁV szakemberei megkezdték a biztosítóberendezés javítását, azt várhatóan délelőtt befejezik.

A MÁV-START félóránként pótlóbuszokat közlekedtet a Keleti pályaudvar - Kőbánya-felső - Rákos állomás között.

A BKK a vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadja a Keleti pályaudvar és Kelenföld között az M4-es metrón, valamint Rákos - Kőbánya-felső és Keleti pályaudvar között a BKV járatain, továbbá a Keleti és Nyugati pályaudvar között a 73-as trolibuszon - írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!