Sport

2015.11.30. 13:53

Újabb sümegi fiaskó

Kazincbarcika - Egyenrangú ellenfélként küzdött, ám csak egyetlen szettet tudott megnyerni a jó erőkből álló Kazincbarcika ellen a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda- együttese.

B. Virág Rita

Kazincbarcika–Sümeg 3:1 (14, 17, -150;22, 19)
Kazincbarcika, 150 néző. V.: Vigh, dr. Árpás. Sümegi RE: Kaposi, Varga, Lesznyik, Dolgos, Németh, Soós. Csere: Madár, Récsei (liberók), Nagy, Kotin, Bolvári. Illés. Edző: Németh Ödön.

A Sümeg mindent megtett Barcikán (a képen Lesznyik) (Fotó: Penovác Károly)

A házigazda nekiesett ellenfelének: remek szervákkal, pontos blokkokkal fokozatosan elhúzott, és könnyedén behúzta az első szettet.

A folytatásban szervezettebbé vált a Sümeg játéka Nagy és Kotin beállásával, ám a vendégek továbbra is gyengén fogadták a nyitásokat. Akadt egy-két jobb periódusa a Veszprém megyeieknek, ám ez kevés volt (2:0).

A harmadik etapban vég- re feljavult az SRE nyitásfogadása, illetve a védekezése, és sikerült szépítenie.

Sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, majd Bolvári két szép ponttal szállt be a játékba. A szett közepére egyre jobban elfáradt az SRE, a Barcika két ponttal elhú-zott, és innen már nem volt visszaút.

Tisztességgel helytállt az SRE, ez egy szettre volt elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!