Hírek

2015.12.01. 19:29

Fényes karácsonyvárás - Téli mesevilág lett idén is a csákánydoroszlói kert

Csákánydoroszló - Mintegy 9 ezer LED-ből áll most a kerti fény Gyurján Jánoséknál. A kedvesének akart kedveskedni a téli díszkivilágítással, így kezdődött, 5-600 égővel.

Bakos Ágnes

Különleges hobbi lett a téli kertvilágítás. Minden évben új elrendezést kapnak a karácsonyi fényszobrok és minden évben bővül a „park". Idén világító fákkal és szarvasokkal. Igazi zarándokhely lett az elmúlt években a csákánydoroszlói porta: Szombathelyről, Szentgotthárdról is érkeznek nézelődők. A gyerekek nagy kedvence az 1200 LED-es hóember, azzal fotózkodnak szívesen.

Minden nap délután öt és este nyolc óra között „él" a karácsonyi csodavilág, zenével! Az elemeket egyébként hazai boltokban nem nagyon lehet beszerezni. Nyaranta a ház padlásán pihennek a díszek, Gyurján János pedig tervezi az az évi téli világ elrendezését. Jövőre például érdemes lesz felfelé is tekingetni... De maradjunk az idei szezonnál. Január 2-áig világítja be esténként a környéket a különleges mesevilág. - Lehet ezt úgy összerakni, hogy az giccses, de úgy is, hogy ízléses legyen, ez a szép az egészben - mondta a büszke tulajdonos.

Ahogyan tavaly, úgy idén decemberben is folyamatosan várjuk a legszebb karácsonyi díszkivilágítások fotóit a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!