Civil

2015.12.24. 08:53

Kicsik és nagyok karácsonya a Hölgyklubban

Szombathely - Rendhagyó karácsonyváró ünnepségen vehettek részt a TIT Hölgyklub tagjai az idei utolsó összejövetelükön, ahol nagymamák és unokák együtt adtak kedves műsort a klub tagjainak.

Civil Tudósítónktól

A fiatalos és lelkes nagymamák gyönyörű karácsonyi versekkel varázsoltak meghitt adventi hangulatot. Külön érdekesség volt, hogy Pap Zoltán Karácsony című verse még az 1800-as évek végén íródott. Majd az unokák léptek színre: szavaltak, énekeltek, hegedültek, fuvoláztak ismert, kedves karácsonyi verseket, dalokat.

Fotó: Tátrainé Kulcsár Irén

A hölgyek meghatottan, nagy tapssal köszönték meg a kis előadók kedvességét és szereplésüket finom, maguk készítette süteményekkel viszonozták. Majd közösen beszélgettek a közelgő ünnepekről, ki, hogyan készül a karácsonyra, mi várja a családot a karácsonyi asztalon. A gyerekek is elmondták, hogy milyen ajándékot kértek a fa alá, és arról is beszámoltak, hogy maguk készítette kis ajándékkal lepik meg szüleiket, szeretteiket.

Jól tudják ugyanis, hogy ajándékot adni legalább akkora öröm, mint kapni. Sokak szerint még annál is nagyobb.

Tátrainé Kulcsár Irén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!