Alsóörs

2015.12.28. 16:40

Mindenki karácsonya Alsóörsön

Alsóörs – Megtelt a sportcsarnok előtti tér a tizenegyedik alkalommal megrendezett mindenki karácsonyán.

Kekk Sára

Idén ismét együtt ünnepelt Alsóörs apraja-nagyja a faluközpontban karácsonykor.

A hagyományos ünnepséget Hebling Zsolt polgármester ünnepi köszöntője nyitotta meg, amelyben azt kívánta a település lakosainak, hogy az új esztendő minden napjára tartson ki a most karácsonykor merített békesség és szeretet.


Őt Berkes Péter katolikus plébános, illetve Kálmán Csaba református lelkész ünnepi gondolatai követték, majd a műsor a Bónyai Mária vezette Arany Páva-díjas Sirály Nyugdíjas Egyesület dalkörének ünnepi összeállításával folytatódott, a dalosok idén is rávették hallgatóságukat arra, hogy a műsoruk végén együtt énekeljék velük a Mennyből az angyal kezdetű dalt.

A jól ismert karácsonyi énekek után a gyerekeké lett a főszerep, az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda Utánpótlás Központ negyedik osztályos diákjai rendhagyó karácsonyi előadással készültek az ünnepre.

Kovácsné Zsargó Csilla tanítónő felkészítésében Andersen Hókirálynő című meséjét adták elő az alsóörsi gyerekek zenés betétekkel, ami nemcsak társaikat, de a felnőtteket is elvarázsolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!