Foci

2015.12.28. 16:36

Pályán az öregfiúk

Celldömölk - Az öregfiúk (+40) küzdelme ért véget először a 27. Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótornán Celldömölkön.

Tóth Gábor

A Bagolyvár Pizzéria Söröző Kupáért tizenkét 40 év feletti játékosokat felvonultató öregfiúkcsapat szállt harcba. A csoportmeccsek után nyolc csapat jutott az egyenes kieséses szakaszba. A negyeddöntőben a Csütörtök és a Kertváros Pápa nem bírt egymással, 0-0-s rendes játékidő után büntetők döntöttek, a pápai öregfiúk céloztak jobban (3-1). A másik ágon a Bagolyvár Söröző 2-0-ra legyőzte a Szalai Szakit. A Szalai Szaki-Csütörtök bronzmeccs nagy csatát, gólnélküli meccset hozott. Ismét a büntetők döntöttek, hetesekkel aztán a Szalai Szaki nyert 3-1-re. Végül a finbáléban a Bagolyvár 1-0-ra gyűrte le a Kertvárost.

Bagolyvár Söröző Pizzéria Kupa, +40, végeredmény: 1. Bagolyvár Söröző (Celldömölk), 2. Inter-Thermo Pápa (Pápa), 3. Csütörtök (Celldömölk), 4. Szalai Szaki (Celldömölk). A győztes csapat névsora: Csefko József, Huszár Tamás, Kolonics Ferenc, Pécz Károly, Jánosa István, Palkovics Péter, Koronczai Ottó, Szalai Zsolt, Varga Zoltán, Németh Zoltán, Kóbor Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!