Hírek

2015.12.30. 10:58

Jótékonykodással búcsúzott az évtől a Delphi csapata (x)

Fergeteges évzáró partival köszönte meg munkatársainak az egész éves eredményes munkát a Delphi vezetése.

December 18-án, a megújult Agora Művelődési és Sportház falai között ünnepelt az autóipari cég 1200 munkavállalója, ahol a gyárigazgatók köszöntő beszéde után az év dolgozóit ismerték el, majd a Savaria Táncegyüttes, Somogyi András stand-up művész és a Unique együttes műsorát élvezhették a dolgozók. Az est során nem maradhatott el a tombolasorsolás sem, ahol a vállalat partnercégei által felajánlott értékes ajándéktárgyakon túl, a Delphi által jótékonysági liciten vásárolt Bodorkós András kép és egy ékszerkészlet is gazdára talált. A vállalat életében kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, így a jótékonysági aukcióra való felkérésnek is örömmel tettek eleget, ezzel is támogatva a Markusovszky kórház pszichiátriai osztályát.

A vállalatnál már hagyománynak tekinthető, hogy az ünnepek közeledtével igyekeznek figyelmet fordítani arra is, hogy egyes hátrányos helyzetben lévő társadalmi rétegeket, csoportokat támogassanak. Idén választásuk a Rum-kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményre esett, ahova a cég vezetése személyesen juttatta el a dolgozók erre a nemes célra összegyűjtött rengeteg ajándékát, mellyel egy kicsit hozzájárulhattak ahhoz, hogy szebb lehessen az ott tanuló 81 középsúlyos és súlyos értelmi sérült gyermek karácsonya is! (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!