Haladás

2015.12.31. 12:40

Hali-győzelmekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás megyeszékhelyen élő játékosai, vezetői a Rohonci úti stadion öltözőjében kívántak egymásnak boldog új esztendőt.

haladas.hu

Hosszú-hosszú évek óta hagyomány a Haladásnál, hogy az év utolsó napjának délelőttjén a Rohonci úti stadion öltözőjében összegyűlnek a Szombathelyen élő játékosok, vezetők és itt kívánnak egymásnak boldog új évet. Ezúttal sem volt másként, aki tehette, ellátogatott a közös pezsgős koccintásra. A játékosokon, vezetőkön, dolgozókon kívül megjelent Halmosi Zoltán, valamint Dobány Lajos is. A vezetőket, tulajdonosokat Vörös Csaba technikai vezető, valamint Séllei Árpád és Horváth Balázs kistulajdonos képviselte.

Vörös Csaba köszöntőjében gratulált a csapat ez évi teljesítményéhez, Király Gábornak pedig külön is gratulált remek produkciójához. Vörös Csaba hangsúlyozta: reméli, hogy 2016-ban is hasonlóan szép eredményeket produkál a zöld-fehér együttes, folytatja jó szereplését. Séllei Árpád is köszöntött mindenkit, és Hali-sikerekben gazdag új évet kívánt.

Honlapunk nevében is Haladás-győzelmekben nagyon gazdag Boldog Új Évet kívánunk valamennyi olvasónk számára!

Légiósaink anyanyelvén a BÚÉK:

Boun Anno Nuovo! - olaszul

Srećna Nova Godin! - szerbül

Sretna Nova Godina! - horvátul

Gelukkig Nieuw Jaar! - flamandul

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!