Kultúra

2016.01.01. 09:52

Zene fagyott hangszerekre

Veszprém - A fagyos idő ellenére sokan töltötték a szilveszter éjszakát a szabadban. Veszprémben a Boban Markovic Orchestra adott koncertet.

Balla Emőke

Megyénk több városában rendeztek óévbúcsúztató szabadtéri programot. Az utcán köszöntötték az új évet, közösen buliztak például az ajkaiak, a pápaiak és a tapolcaiak. Veszprémben is többéves hagyomány a rendezvény, 2015-ben a Boban Markovic Orchestra adta meg az alaphangot. A fagyos éjszaka, a mínusz tíz fokos hidegben sokan mulattak kint az Óváros téren, élvezték Bobanék és Markóék örömzenélését, a balkáni és az európai zenei hagyományok keveredését. A zenészek deresre fagyott trombitákkal, de lelkesen játszottak, a zenészek közül néhányan kesztyűben. Jó hangulatot varázsoltak.

Éjfélkor látványos tűzijátékot élvezhetett a veszprémi közönség, majd az ismert DJ, Selector Emka gondoskodott a további fergeteges buliról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!