Szombathely

2016.01.01. 10:56

Telt házas bulikkal búcsúztak az évtől a szombathelyi szállodák

Azt előre tudni lehetett, hogy minden jegy elkelt a vasi megyeszékhely szállodáiban szervezett szilveszteri bulikra. Megnéztük, milyen hangulatban telt az év utolsó napja a két legnagyobb szombathelyi szállodában.

Vadas Krisztina

Egyet biztosan állíthatunk: aki ezt a szórakozási lehetőséget választotta Szombathelyen, biztosan nem csalódott. Az étel, ital és a jó hangulat mindenhol biztosítva volt, a vendégeknek nem volt okuk panaszra.

Az egyik szálloda éttermében is megkérdeztük, milyen ételeket szolgálnak fel szilveszter éjjel. A menü igazán csábító volt: előételként rozmaringos szarvasrétest szolgáltak fel tejfölzselével és édeskömény krémmel, majd ezután marha erőlevest, benne főtt zöldségekkel töltött raviolival. A főételek közt olyan fogások szerepeltek, mint marhapofa gesztenyemorzsával, zsályás pisztrángtekercs mogyorós polentával vagy kacsamell zelleres csicsóka cicegével. A desszertet már csal olvasva is összefutott a nyál a szánkban: a vendégek asztalára diós-csokoládés mille fouille került birsalmamártással.

A bulihangulatról mindkét helyen gondoskodtak: az egyik szállodában élőzene, míg a másikban retro DJ szolgáltatta a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!