Videoton

2016.01.01. 19:18

Gyurcsó Lengyelországba tart?

Székesfehérvár - Lengyel sajtóinformációk szerint egyre biztosabb, hogy Gyurcsó Ádám Lengyelországban folytatja. Két klub is érdeklődik iránta.

Ferencz Balázs

Több lengyel sajtóorgánum is arról számolt be, hogy Gyurcsó Ádám közel áll a megállapodáshoz a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznannal. A Puskás Akadémián és a Videoton utánpótlásában nevelkedett szélső szerződése december 31-ével lejárt a fehérváriaknál, így szabadon igazolhatóvá vált. Már korábban is arról lehetett hallani, hogy Gyurcsó észak felé veszi az irányt, az is szóba került, hogy a Nikolics Nemanját foglalkoztató Legia Varsó lehet az úticél. A legfrissebb hírek szerint azonban a Lech Poznan áll közel ahhoz, hogy szerződtesse a szélsőt. A futbolnews.pl és a poznan.sport.pl is arról írt, hogy a felek közel vannak a megállapodáshoz. Poznanban futballozik Kádár Tamás és a kontraktusa végéhez közeledő Lovrencsics Gergő is, a Lech harmadik magyar légiósa, Holman Dávid pedig biztosan távozik. Így akár Gyurcsó számára is lehet hely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!