Veszprém

2016.01.10. 21:23

Minden a párokról szólt a Mr&Mrs esküvő kiállításon

Veszprém – Két napra esküvői ruhákkal, díszekkel, dekorációkkal telt meg a Hangvilla a III. Mr&Mrs esküvő kiállításon. A gyönyörű kellékek és színvonalas szolgáltatások mellett izgalmas színpadi műsor is várta az érdeklődőket a hétvégén.

Kutasi Zsófia

A kétnapos programsorozatot a Napló és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező szervezte. A rendezvény megnyitóján Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője köszöntötte a résztvevőket.

Jobbról a győztes szentkirályszabadjai pár, Földesi Beáta és Bak Károly. A fiataloknak balról Szabó Anita és Burdohán Péter tapsol
Fotó: Balogh Ákos

Szombaton és vasárnap az ifjú párok és érdeklődők közel ötven szolgáltatóval találkozhattak, megismerhették a legújabb esküvői trendeket. Egy témakörben öt-hat szolgáltató is bemutatkozott, így a ruháktól a dekorációig, a csokiszökőkúttól a gyűrűkig minden fontos kellék megtalálható volt a tökéletes esküvő megszervezéséhez. A hasznos információk mellett a szórakozás is szerepet kapott; aki tartalmas hétvégi programot keresett, változatos színpadi műsorok közül szemezgethetett. Idén is népszerű volt a koszorúslány-, örömanya- és menyasszonyiruha-bemutató, de a legújabb fehérnemű- és alkalmiruha-modellek is felvonultak. A folyamatos színpadi show-n egymást követték a különböző bemutatók és előadások, többek között hastáncbemutató, zenei műsor, óvodások, kisiskolások bemutatója. Az előadásokon szó esett többek között az esküvői fotózásról és ceremóniáról. Táll István, az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező ügyvezetője sikeresnek értékelte a kiállítást, elmondta, idén harmadik alkalommal is a megszokott magas színvonalú programokkal, műsorokkal várták a látogatókat.

– Bízunk benne, hogy a kiállítók és a párok egyaránt megtalálták azt, amiért idejöttek, és az igények találkoznak egymással – fogalmazott Táll István. Kiemelte, a potenciális vásárlók, akik kimondottan az esküvőszervezés miatt érkeztek, jelen voltak. Számos szerződés született, konkrét elképzelésekkel érdeklődtek a látogatók. Örvendetes, hogy a szolgáltatók jelentős felajánlásokat tettek a nyereményekhez.

Ahogy tavaly, idén is öt pár indul a Mr & Mrs címért: Balogh Judit és Kovács Tamás, Peidl Szabina és Baranyai Balázs, Földesi Beáta és Bak Károly, Szabó Anita és Burdohán Péter, valamint Klesitz Erika és Aszódi Attila. A versenyzőket izgalmas feladatok várták a két nap alatt. A győztes a szentkirályszabadjai Földesi Beáta és Bak Károly lett. A fiatal pár elmondta, gyerekkoruk óta ismerik egymást, három és fél éve vannak együtt. Az esküvőt idén július 30-ára tervezik Veszprémben, jelenleg még a szervezés elején vannak. A játékra a felhívást a Naplóban olvasták. A versenyen izgultak, de nagyon élvezték a feladatokat, jól érezték magukat. Sok hasznos és értékes nyereményt kaptak az esküvő és a lakodalom szervezéséhez, ami nagy könnyebbséget jelent majd, de a belföldi és külföldi utazásoknak, wellness-hétvégéknek is örülnek.

A sorsolásokon és tombolahúzáson szintén értékes nyeremények találtak gazdára. A rendezvény házigazdája Kiss Ramóna volt. Vasárnap a Mr & Mrs játék végeredményének kihirdetése után a Búgócsiga Music Production zenei műsorával zárult a III. Mr & Mrs esküvőkiállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!