Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp június 15.-től

Közzétéve: 2009. 06. 15.
Értékelés
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Vízöntő vagy Ikrek vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!

        KOS    

 
(március 21. - április 20.)

Egy olyan emberrel találkozhatsz ezen a héten, aki már első látásra sem túl megnyerő, de aztán saját bőrödön is tapasztalhatod, mennyire igazad volt. Jusson eszedbe, hogy talán soha nem kell találkoznotok újra! De most kompromisszumot kell kötnöd, és mivel közös feladatotok van, türelmesnek és mértéktartónak kell lenned ahhoz, hogy átvészeld ezt a néhány kellemetlen napot. A hétvégén kellemes kaland és szórakozási lehetőség vár.


        BIKA    

 
(április 21. - május 20.)

Ha úgy érzed, hogy égeti a zsebed némi felesleges pénz, akkor itt az ideje, hogy valami rég áhított dologra elköltsd. Semmit se vegyél meggondolatlanul, csak azért, mert az első helyen máris meg lehet kapni. Nézz jól körül alaposan, mielőtt vad költekezésbe kezdesz! Kényelemszereteted ne vigyen rá arra, hogy olyat tégy, amit nagyon hamar megbánnál. Ha bizonytalan vagy, inkább kérd ki barátaid vagy közeli rokonaid véleményét, több szem többet lát alapon.


        IKREK    

 
(május 21. - június 21.)

Jótett helyébe jót ne várj! Hiába kérsz segítséget, támogatást valaki olyantól, akit már számtalanszor kihúztál a bajból, ő könnyedén, lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mond neked. Most megtanulod a saját károdon, hogy ne segíts úton-útfélen mindenkinek. Saját magadra leszel utalva, s meg kell tapasztalnod, milyen egyedül végigcsinálni valamit. Mégis ez az élmény olyan tapasztalatokat adhat, melyeket egy életen át fogsz tudni hasznosítani.


        RÁK    

 
(június 22. - július 22.)

Ezen a héten a környezetednek kicsit többet kell noszogatnia Téged, mint máskor. Ez az előző héten felgyűlt, és nem kipihent állapotodnak köszönhető. Ideje lenne, ha többet pihennél, különben az egészséged bánhatja ezt az állapotot. Csütörtökön konfliktusba keveredhetsz valakivel, anélkül, hogy ezt te magad akartad volna. Béketeremtő készséged azonban kiválóan működik, és még azelőtt képes leszel a nézeteltérés elboronálására, hogy komoly konfliktus lenne belőle.


        OROSZLÁN
 

 
(július 23. - augusztus 22.)

Ne légy ennyire pesszimista, hisz nem mennek olyan rosszul a dolgok. Neked sem sikerülhet minden, amibe belekezdesz. Õrizd meg hidegvéred, a kudarc csak azt jelenti, hogy elvesztettél egy csatát, de még nem vesztetted el az egész háborút! Feladatod, hogy önállóan cselekedj, és kerülőutak vagy fondorlatosság nélkül megvalósítsd elképzeléseidet. Bátortalanságod lehet, hogy eddig megakadályozott ebben, de eljött a te időd, tovább kell lépned!


        SZÛZ    

 
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Végre nyitottál a nagyvilág felé, hisz mostanában sokszor magadba zárkóztál, s ez egyáltalán nem tett jót sem magánéletednek, sem hivatásodnak vagy tanulásodnak. Elbűvölheted környezeted, sőt, ha nincs partnered, ezen a héten találkozhatsz valakivel. A csütörtöki, pénteki és szombati nap kiválóan alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat építs, üzleti és érzelmi téren egyaránt. A most induló szerelmek egy életre szólhatnak.


        MÉRLEG
 

 
(szeptember 23. - október 22.)

Kitartó tulajdonságoddal valami olyan dolgot érhetsz el ezen a héten, amelyről régóta álmodoztál, és bizony sokat is tettél érte. Ennek a célnak az elérésével bizony a közel s a távoli jövőben is komoly sikereket könyvelhetsz el magadnak! Kiemelkedő teljesítményt kell nyújtanod egy olyan területen, ahol eddig többnyire komoly akadályokba ütköztél. Gyakran érezhetted úgy, hogy életed állandó küzdelem, de most merész és egyedülálló ötleteidnek végre érvényt szerezhetsz.


        SKORPIÓ    

 
(október 23. - november 22.)

Családod egyik tagja kellemetlen pillanatokat okozhat neked meggondolatlanságával. Tulajdonképpen csak jót akart neked, a kieszelt terv egyáltalán nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Ne keseregj, a kellemetlenségen hamar túlteszed magad. Inkább használd kiváló kommunikációs képességedet, és teremts nyugalmat és békét környezetedben. Persze nem árt, ha te is alkalmazkodsz másokhoz, de a lényeg, hogy az esetleges problémákról beszélj az illetékesekkel.


        NYILAS
 

 
(november 23 - december 21.)

Ez a hét a karriered szempontjából meghatározó lehet. Olyan dolgot kérnek tőled, melyet csak Te tudsz elvégezni, és ráadásul tökéletesen végre is hajtod. Ezt nem felejtik el az illetékesek, s hamarosan meg is kapod a jutalmadat! Tehetségedet és hozzáértésedet kell megmutatnod, ráadásul régóta nem kaptál erre esélyt. Ha szükséged van partnerekre feladataid megvalósításához, ne habozz segítséget kérni környezetedtől.


        BAK    

 

(december 22 - január 20.)

Néha Te is elfeledkezhetsz valamiről. Nem lenne baj, ha ez egy kevésbé fontos feladat lenne, azonban most egy nagyon is jelentős dolgot hagytál számításon kívül. Sajnos nem neked jut előbb eszedbe, hanem valaki számon kérheti rajtad, kellemetlen pillanatokat okozva. Ez sértheti önbecsülésedet, s megzavarhatja nyugodt lelkivilágodat. Viszont sokat tanulhatsz a kialakult helyzetből, s a jövőben ennek segítségével elkerülheted a hasonló eseteket.


        VÍZÖNTÕ    

 
(január 21 - február 18.)

Úgy érzed néhányan úgy bánnak veled, mint egy gyerekkel, pedig már nem vagy az. Függetlennek érzed magad, s úgy véled Téged már ne terelgessen senki, hisz Te is tudod mi a jó és a rossz. Nem baj, ha kinyilvánítod a véleményed, csak ne sérts meg vele senkit. Törekedj harmóniára és egyetértésre környezeteddel, és ne essen nehezedre segíteni olyan személynek, aki téged kér erre. Jó tett helyébe jót várj!


        HALAK    

 
(február 19 - március 20.)

Nagyon jól érzed magad a bőrödben, élvezed a meleg időjárást, az apró örömöket, s képes vagy elfeledkezni a kisebb problémákról. Viszont semmiképpen se kalandozzanak el gondolataid a munkádtól, mert hétvégére felhalmozódhat számos elvégzetlen feladat, mely pénteken bosszúságot okozhat. Ráadásul nagy az esélyed arra, hogy fontos döntéseket is meg kell hoznod szerdán vagy csütörtökön, melyek alól nem bújhatsz ki.