Életmód

2016.01.28. 15:10

Hosszú távra tervez

Alkony jeligét választott egy levélíró, aki - annak ellenére, hogy már nem aktív dolgozó - ma is nagy lendülettel halad útján.

Hadnagy Barbara

Érzékeny, gazdag lelkivilágú személyisége néha úgy érzi, hegyeket tudna elhordani, máskor viszont kicsit bizonytalan képességeiben, adottságaiban, pedig már a megjelenése is tetterőt sugároz. Ő az, akire bármilyen körülmények között nyugodtan rábízhatják magunkat a körülötte élők. Dinamizmusát olyan heves, mély érzelmek táplálják, hogy esetenként indulatai is elragadhatják. Sosem törődik bele semmibe, ami elvei és hite ellen való, hiszen kedvenc iránya az egyenes, és nem szeret meghunyászkodni. Több lépéssel szerettei előtt megy, hogy járhatóvá tegye az utakat. Számára a munkának szubjektív értéke is van, így lelkesen és fáradhatatlanul végzi feladatait, miközben amit mond, azt úgy is gondolja. Gyors észjárással, kitűnő lényeglátó és helyzetfelismerő képességgel tévedhetetlenül találja el kitűzött céljait, és másokat is segít abban, hogy megvalósíthassák terveiket. Tud intenzíven koncentrálni, és olyan erőkkel képes az összpontosításra, hogy semmi nem zavarhatja figyelmét. Kitartó és bátor, szeret nyerni és szívesen versenyez.

A korlátokat, a megszorításokat nehezen viseli, olykor makacs is, de a szabályokat betartja, viselkedése sportszerű és lojális. Látszólag nem befolyásolja az emberek véleménye, mégis lelkére veszi a kritikákat. Nem magányos, kötődéseit hosszú távra tervezi, de szabad szellemű, aki semmit nem tesz kényszerből, és soha nem unatkozik. Tisztában van azzal, hogy ha nem tehetjük, amit akarunk, akkor azt kell akarnunk, amit tehetünk. Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4- es lapra írt, 15-20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén. (8200 Veszprém Házgyári u. 12.)

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

 

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!