Életmód

2016.02.08. 12:20

Mindennapok grafológiája

Az Őszidő jeligét kérő levélíró magabiztos, határozott vonalai talpraesett, erős kisugárzással bíró, minden életterületen igényes jellemet takarnak.

Napló

Természete karakán, bátorsága őszinte, így környezete tiszteli, szereti, de tart is tőle. Valódi egyéniség önálló akarattal, aki mindig elmondja véleményét, és nem kerüli ki a konfliktusokat. Amibe belefog, azt szilárd eltökéltséggel végre is hajtja. Hiszi, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni.

Szeret dönteni, és akkor érzi biztonságban magát, ha ő alakíthatja az eseményeket. Nem akar másoktól függeni, és rengeteg tapasztalat birtokában tudja, hogyan kell eredményeket elérni. Nagyon nehezen éli meg a csalódást, gyötrődve keresi az esetleges sikertelenség, kudarc okait, és minden erejével azon fáradozik, hogy megoldja a problémákat. Ilyenkor egy kis biztatás, elismerés megerősíti önértékelését, és máris újra próbálkozik, hiszen kitartása és energiakészlete határtalan, az elesettséget pedig nem ismeri. Ritkán hallani tőle elkeseredettségből, szomorúságból fakadó panaszkodást. Sosem hagyja el magát, és bármilyen szenvedélyes is, küzdelmeit, érzéseit, az őt mélyen érintő dolgokat nem osztja meg akárkivel. Igazán bensőséges kapcsolatot kevesekkel ápol, bizalmon alapuló kötődései azonban egy életre szólnak. Természetének van egy gyengéd, szinte érzelgős oldala is, de ezt ritkán láttatja. Megszerezte a „két lábbal a földön állók” bölcsességét, nem kerget illúziókat és nincsenek megvalósíthatatlan álmai. Szorgalmas és aktív, teljesítményingadozások nem nehezítik tennivalóit, amiket sosem halogat. Figyel arra, hogy „Amikor már kimerítettük az összes lehetőséget, jusson eszünkbe, hogy még nem.”.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4- es lapra írt, 15–20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén. (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.)

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!