Sport

2016.02.08. 20:09

Gorillaz: sárdagasztó ezüstérem Miskolcról

Dunaújváros - Az I. NG Aréna Winter Bowl ezüstérmese lett a Dunaújváros Gorillaz! Jöjjenek hát a részletek.

Szabó Szabolcs

A diadalról állandó tudósítónk, a csapat egyik vezetője Bachrathy Kornél számolt be lapunknak:

- Csapatunk kispályás kupára utazott Miskolcra, hazánk első pénzdíjas eseményére. A házigazda jóvoltából 6 csapat küzdhetett egymással, és mint kiderült az elemekkel is. Pontosabban a helyszínen már csak az elemek által hátrahagyott felázott pályával, ugyanis előző nap folyamatosan esett. Így az amúgy jó állapotú talaj csakhamar sártengerré változott, a csúszós labda pedig minden együttesnek kellemetlen perceket okozott. Csapatunk első meccsén a Gladiatorst gyűrte le 13:0-ra Hegedüs Dániel futásával és Tóth János elkapott pontjaival. Ezután a Wolves öregfiúkat múltuk felül sima találkozón, melyen Madarász Attila és Deák Balázs is TD-t szerzett a védelemből.

Csoportját megnyerve a Budapest Eaglessel mérkőzött a Gorillaz a döntőért. A két csapat közötti jó viszonyt kiválóan tükrözi, hogy közös busszal utaztak a tornára, de az elődöntőben már nem voltak ilyen barátságosak az újvárosiak és simán nyertek. Ráadásul itt is felírhattunk védő által szerzett TD-t, Szabó Gábor hordta vissza a földön pattogó bőrt egyből a meccs elején, megadva az alaphangot. A döntőben viszont semmi sem sikerült, az első félidőben például a labda sem jutott el az újvárosi irányítóhoz a centertől egy alkalommal sem. A dagonyához jobban alkalmazkodó és támadóoldalon remekül játszó hazaiak könnyedén nyertek, így ezüstéremmel gazdagodtak a Gorillák. A második hely nem csak jelképesen volt értékes. A névadó felajánlásaként ugyanis 300 ezer forintos támogatást kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!