Sport

2016.02.09. 14:02

Gunther futsalos lesz?

Ajka, Veszprém - A hírek szerint távozik az FC Ajka labdarúgócsapatának egyik alapembere, akinek a folytatásban két együttese is lehet.

Horváth Gábor

Nagy a mozgás az NB II-es labdarúgócsapatnál, Artner Tamás szakmai igazgató és Székely Tibor vezetőedző építi azt az alakulatot, amelynek a bennmaradás lesz a feladata a második vonal hamarosan rajtoló tavaszi idényében. Kedd éjfélkor jár le az átigazolási időszak, a Napló információi szerint Gunther Zsolt is elhagyhatja a csapatot.

Gunther Zsolt (zöld mezben elöl) csaknem tíz év után válthat (Fotó: Penovác Károly)

A népszerű, veszprémi nevelésű középpályás csaknem tíz évet töltött a klubnál. Úgy tudjuk, Gunther a folytatásban egyszerre szerepelne az 1. Futsal Club Veszprém és a megye I-es nagypályás VLS Veszprém együtteseiben. Az élvonalbeli futsalklubnál megerősítették a tárgyalás tényét, hangsúlyozva, a 32 éves játékosnak időre lenne szüksége az átállásoz, ugyanakkor beleillene abba az elképzelésbe, hogy a keretet helyi kötődésűekkel erősítsék.

Frissítés: a VLS Veszprém is megerősítette a hírt, ma vélhetően véglegessé válik a középpályás érkezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!