Bulvár

2016.02.10. 16:27

Siker a pályán és azon kívül is - Iváncsik Gergő házias férj: porszívózik és mosogat

Veszprém - Sokan ismerik Iváncsik Gergőt, az MVM Veszprém balszélsőjét, azonban kevesen ismerik házias férj oldalát.

Piltman-Horváth Barbara

A pár a Házasság hete alkalmából, a Veszprém TV meghívására Donát Tamás szerkesztővel beszélgetett megismerkedésük történetéről, a sportolófeleség életéről és a boldog

- Nem kell sokat kutakodnom ahhoz, hogy olyan fényképet keressek, ahol Gergő éppen porszívózik vagy mosogat – avatta be a nagyérdeműt Iváncsikné Marosi Veronika, a kézilabdázó felesége. - Sokat segít, nagyon házias. Ez abból is adódik, hogy amikor idekerült Veszprémbe 18 évesen, egyedül kellett ellátnia magát, főzni, mosni kellett magára.

A balszélső 2000-ben érkezett Veszprémbe, ekkor találkozott először Verával. - Épp egy barátommal vacsoráztam, és észrevettem, hogy sms-t vált valakivel - kezdte megismerkedésük történetét a most már kétgyermekes apuka. - Amikor rákérdeztem, mondta, hogy egy barátnőjével beszél. Rákérdeztem, hogy csinos-e, és mikor mondta, hogy igen, kértem tőle, hogy kérdezze meg, odaadhatja-e a telefonszámát. Ebből aztán tulajdonképpen vakrandi lett, párszor találkoztunk, de Verának az érettségire kellett koncentrálnia.

– Bár veszprémiként sokat jártam ki apukámmal kézilabdameccsekre, fogalmam sem volt, ki az az Iváncsik Gergő. Miután felhívott, találkozgattunk, de akkor nem fordult komolyra a dolog – emlékszik vissza Vera. – 2002 elején valahogy újra összefutottunk, egyre sűrűbben találkoztunk, később már napi szinten kapcsolatban voltunk. Az első pár évben igazi tiniszerelem volt, bár a főiskola miatt ingáztam Szombathely és Veszprém között. A tanulmányaim végén már éreztük, hogy komoly a kapcsolatunk, egyre többet beszéltünk házasságról, gyerekekről. Gergő már korábban is szeretett volna babát, ami nem csoda, tekintve, hogy nagy családban nőtt fel.

Mint ismeretes, az Iváncsik testvérek hárman vannak, mindegyikük kézilabdázik.

– A házasságunk titka, hogy mindent megbeszélünk egymással. Már elcsépelt közhelynek hangzik, de én tényleg úgy nőttem fel, hogy anyukám azt mondta, soha ne feküdj le úgy aludni, hogy haragot tartasz azzal, akit szeretsz – mondta Vera. Hozzá hasonlóan Gergő is olyan természetű, aki kimondja, amit gondol, ami a szívén, az a száján, így nem voltak olyan nagy problémáik, amik miatt veszélybe került volna a kapcsolatuk.

– Szerencsére Vera el tudja fogadni az életmódomat, nem veti a szememre, hogy az edzések, edzőtáborok és külföldi mérkőzések miatt keveset vagyok otthon – mesélte Gergő.

– A válogatott miatt egy hónapot távol szokott lenni, azzal viccelődünk, hogy azt a sokszor egy hónapot leszámoljuk a kapcsolatunkból – szúrta közbe nevetve Vera.

Már sokat beszélgettek a jövőről, mi lesz, ha Gergő befejezi a pályafutását.

– Ilyenkor mindig az a kép van előttem, ahogy apu vitt minket edzésre, mikor mi kezdtünk el játszani. Valahogy így képzelem én is, több időm lesz a gyermekeimre és majd én viszem őket a gyakorlásokra – zárta a beszélgetést a válogatott játékos.

Nincs hétpecsétes titka tehát a jó házasságnak, bármilyen szakmát is űzzünk, fontos minden problémát megbeszélni és nem hagyni, hogy gyűljenek a gondok a szőnyeg alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!