Sport

2016.02.11. 17:54

Együtt játszottak - 16. Derkovits Kupa nagycsoportosoknak

Szombathely - A versenyláz okozta gyerekzsivajtól volt hangos kedden a Sugár úti sportcsarnok; hét szombathelyi - a Hétszínvirág, a Mocorgó, a Pipitér, a Weöres Sándor, a Maros, a Szűrcsapó és a Szivárvány - óvoda versenyzői vetélkedtek egymással.

Horváth Erika

Teljes koncentráció, versenyben a Szivárvány Óvoda csapata. Fotó: Németh Richárd

A Szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola testnevelés munkaközössége az alsós tanítónők közreműködésével 16. alkalommal rendezte meg nagycsoportos óvodások részére a „Játsszunk együtt! óvodás Derkovits Kupát. A 12 fős csapatok felkészülten érkeztek, hiszen a sokoldalúságot igénylő játékos váltóversenyeket előre gyakorolhatták. A hangulatos délutánon pedig a szülők és ovis társak biztatása mellett mutathatták be, hogy milyen ügyesek - együtt játszottak egy nagyot. Az eredményhirdetésén mindenkinek kijutott az örömből, hiszen valamennyi óvodai csapat kapott serleget, a gyerekek pedig érmet és emléklapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!