Kemeneshőgyész

2016.02.11. 20:47

Így házasodott anyu és apu - Esküvői fotókból nyílt kiállítás

Kemeneshőgyész - A házasság hete alkalmából esküvői fotókból álló kiállítás nyílt meg a kemeneshőgyészi polgármesteri hivatal tetőterében.

Polgár Tibor

A tárlat szervezői szórólapokkal tudatták a lakossággal a tervüket - nyilatkozta a Naplónak Fodorné Jendrics Klaudia, a kemeneshőgyészi önkormányzat kulturális közfoglalkoztatottja.

fotó: Fodorné Jendrics Klaudia

- Különösen jó érzés, hogy idősek és fiatalok egyaránt juttattak el hozzánk esküvői képeket. Érkezett olyan fotó is, ami 1941-ben készült. Érdekes látni, hogyan változott a stílus, vagy akár a hajviselet az évek múlásával. A tárlat ösz-szeállítása során az egy családból érkezett képeket egymás mellett helyeztük el. Így jól látható a generációk közti hasonlóság is - jegyezte meg Fodorné Jendrics Klaudia.

Hozzátette: a kiállítás kiegészült még az évek során a különféle helyi rendezvényeken készült fotókkal. A tárlat a következő hét végéig tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!