Jégkorong

2016.02.12. 14:44

A Dunaújvárosi Acélbikák juniorjai az ötödik helyért játszhatnak a folytatásban

Dunaújváros - A DAB junior jégkorongcsapata a legutóbbi bajnoki fordulóban múlt hét szerdán 6-1-re kikapott a MAC Budapest vendégeként.

Agárdy Csaba

MAC Budapest - Dunaújvárosi Acélbikák 6-1 (2-1, 3-0, 1-0)

DAB: Lajcs - Kéner, Hruby (1), Mátyásy (1), Léránt 1, Kis B. - Kedves, Krukk, Bekő, Major, Kolath - Pál, Vinkler. Edző: Revák Zoltán.

Kis Bálint (balról) és Mátyásy Bence veszélyezteti a kaput a legutóbbi hazai meccsen a Miskolci Jegesmedvék ellen. Akkor a vendégek 6-2-re nyertek az Acélbikák ellen

A mérkőzés már a kezdetek előtt eldőlt, hiszen a dunaújvárosiak mindössze két és fél sorral és egy kapussal érkeztek a találkozóra, míg a hazaik négy sorral és két kapussal várták a találkozót. Ennek megfelelően az Acélbikák a mérkőzés feléig tartották a lépést a hazaiakkal a Tüskecsarnokban (2-1). Ezután már csak a MAC Budapest volt a jégen, és négy gólt szerezve biztosan nyerte a találkozót 6-1-re. ha azt nézzük, hogy a MAC fölényesen vezeti a bajnokságot, fél csapattal ez nem is olyan számít rossz eredménynek

Az Acélbikák az alapszakasz után az ötödik helyért játszhat majd. Ellenfele kiléte még bizonytalan, hiszen a harmadik-ötödik helyen azonos ponttal állnak a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!