Sport

2016.02.13. 08:46

Mit kaptál az élsporttól, amit az élet más területein is hasznosítani tudsz? Staféta Vörös Zsuzsival

Vasárnapi számunk előző vendége Vörös Zsuzsi, olimpiai bajnok öttusázónak, az Alba Volán SC szakosztály igazgatójának adta tovább a Stafétát a következő kérdésekkel együtt: Mit kaptál az élsporttól, amit az élet más területein is hasznosítani tudsz?

Sebestyén Lilla

Illetve, mennyivel másabb szakosztályvezetőként készülni az olimpiára, mint a sportolóként? - Rengeteg pozitív emléket, kitartást kaptam a sporttól és ,- ami az egyik legfontosabb - rendszert az életembe. Utóbbinak most, anyaként hatalmas hasznát veszem. A kiszámíthatóság segít abban, hogy a gyermekem biztonságban érezhesse magát, hogy kiegyensúlyozott baba legyen. Válaszolva a második kérdésre: teljesen más. Most, hogy nem nekem kell élesben bizonyítanom, sokkal higgadtabb vagyok. Viszont külsőszemlélőként a hibákat is jobban kiszúrom. Olyan hibákat, melyeket esetleg a sportolók nem éreznek. Jelenleg ezek elfogadtatása jelent kihívást. Zsuzsi Sárdi Ákosnak, Sebestyén Dalma úszóedzőjének adta tovább a Stafétát, a következő kérdéssel együtt: Mennyit és miben változtattatok Dalma felkészülésén az előző évekhez képest? 

A staféta következő vendége: Sárdi Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!