Sport

2016.02.18. 11:50

Veteránok színvonalas pingpongviadala

Balatonfüred - Nyílt veterán asztalitenisz-versenynek adott otthont a Balaton-parti város a közelmúltban. A szenior korúak viadalán szép számban tették próbára tudásukat a megye legjobb versenyzői.

Bényi Kálmán

A mezőnyt Zalából és Tolnából érkezett játékosok is erősítették, ők korábban évtizedekig játszottak Veszprém megye különböző NB II-es és NB III-as csapataiban.

Minden versenyszámban színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők.

Üde színfoltja volt a megmérettetésnek a Balatonfüredi FC, Balatonalmádi AK, Várpalotai Bányász SK és az Ajkai Bányász SK egyesület asztaliteniszezőinek jó játéka és eredményes szereplése.

Eredmények, 40-49 évesek: 1. Penk Zoltán (Balaton-almádi AK), 2. Tóth Sándor (Balatonalmádi AK), 3. Ficzay István (Ajkai Bányász) és Bruckner Balázs (Balatonfüred FC).

50-59 évesek: 1. Illés Mihály (Vonyarcvashegy), 2. Tóth József (Balatonfüred FC), 3. Hercz Ferenc (Ajkai Bányász) és Zalai István (Balatonfüred FC).

60 év felettiek: 1. Kopasz Tibor (Várpalotai Bányász), 2. Németh Károly (Szekszárd), 3. Palatin József (Balatonfüred FC) és Sebestyén Róbert (Balatonalmádi AK). Összevont páros: 1. Palatin József-Tóth József (Balatonfüredi FC), 2. Ficzay István- Illés Mihály (Ajkai Bányász, Vonyarcvashegy), 3. Gál Gyula-Horváth Imre (Balatonfüredi FC) és Sebestyén Róbert-Tóth Sándor (Bala- tonalmádi AK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!