Haladás

2016.02.23. 18:45

Kedvezmények a soproni Haladás-meccsekre

Egy felnőtt egy 14 év alatti gyermekkel egy jegy áráért mehet be a soproni bajnokira.

haladas.hu

A szombaton 15.30-kor kezdődő Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Diósgyőri VTK mérkőzésre kedvezménnyel készül a vasi klub.

Egy felnőtt, egy 14 alatti gyermekkel a keleti, vagyis a fedett tribünre egy 3000 forintos jeggyel bemehet. Természetesen két felnőtt, két 14 év alatti gyermekkel, három, hárommal - és így tovább. Ez a kedvezmény kizárólag a fedett tribünre érvényes.

A nyitott tribünnél (Lackner Kristóf utca) két, egymás mellett lévő, a fedett tribünnél (Káposztás utca) három pénztár üzemel. A stadion mellett nagyobb parkoló nem található, akik a fedett tribünre igyekeznek, azoknak  - a helyek függvényében - a Káposztás utcában parkolóban célszerű letenni autójukat. A nyitott tribün mellett is található egy kis létszámú parkoló. Javasoljuk tehát a közeli bevásárlóközpontok vagy a lakótelepek parkolóiban letenni a járműveket.

A keleti lelátó, a fedett tribün. Ide érvényes a 14 év alatti gyermekkedvezmény

A stadionhoz érve a bal oldalon található egy ÖMV benzinkút, ezelőtt nem sokkal kell lefordulni a Lackner Kristóf utcából jobbra a Káposztás utcára, vagyis a fedett tribün felé.

Az ÖMV kúttal nagyjából egy vonalban a jobb oldalon - egy gyrosos-pizzázó és egy kávézó között -  található a nyitott tribünhöz vezető bejárat. A stadion ezen oldalán épült a Stadion Üzletház, így nem könnyű megtalálni a bejáratot.

Az ingyenes vonattal érkezőket a soproni vasútállomásról két csuklósbusz szállítja a stadionhoz. A megállótól balra, 50 méterre a nyitott tribün található, akik a fedett tribünre vettek jegyet, ők jobbra induljanak el, majd 300 méter után balra található a stadion bejárata.

A szombathelyi jegyelővételi lehetőségekről ITT ÍRTUNK.

Nem csak Szombathelyen, Sopronban is lehet belépőt és bérletet venni a mérkőzésre.

A soproni vasútállomáson hétfőtől-vasárnapig 7-17 óra között lehet jegyet és bérletet, a stadion Káposztás utcai pénzáránál pedig csütörtökön és pénteken 15-19 óra között lehet jegyet vásárolni a Haladás-Diósgyőr mérkőzésre.

A soproni vasútállomáson is lehet belépőt és bérletet venni a Haladás-meccseire. Fotó: Tóth Miklós

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!