Sport

2016.02.27. 14:03

Futsal: A kapus adta a kegyelemdöfést

Veszprém - Már a második percben megszerezte a Veszprém a vezetést, ennek ellenére végig izgalmasan alakult a meccs a futsal NB I 15. fordulójában.

Horváth Gábor

Az 1. Futsal Club Veszprém az 1988 Déli FC otthonába volt hivatalos pénteken este az első osztály alapszakaszának 15. körében. A tabella ötödik helyén álló bakonyiak a papírforma szerint gyorsan vezetést szereztek az utolsó előtti pozíciót betöltő fővárosiak ellen. Gyors egyenlítést követően villámgyors vendégválasz jött, majd Madarász János alakulata néhány perccel később 3:1-re alakította az állást.

A második félidőben a hazaiak kétszer is egy gólra zárkóztak, ám egyenlíteni nem tudtak, a kegyelemdöfést pedig a kapus, Sárdi Máté adta a legvégén.

Eredmény: 1988 Déli FC-1. FCV 3:5 (1:3). 1. FCV: Sárdi - Bognár, Tatai, Gulyás, Tar. Csere: Schmidmajer, Finta, Boromisza D., Vas, Gunther, László, Spandler. Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Horváth (3.), Lukács (27.), Dobos (39.), ill. Tar (2.), Bognár (3.), Finta (10., 35.), Sárdi (40.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!