Életmód

2016.02.29. 14:39

A grafológus válaszol: Kicsit tanácstalan, de feladatait komolyan veszi

Nem találom a helyem . Ezt a jeligét választotta egy újságolvasó, aki még kicsit bizonytalan, tanácstalan céljai megfogalmazásában, de egyenes utakon haladva, korrekten, szabályokat követve teszi a dolgát.

Napló

Szereti, ha a helyzetek rendszerezettek, jól szervezettek, és annak ellenére, hogy lehetőségeit korlátozottnak érzi, feladatait komolyan veszi. Aprólékos elemző, kitartó és szorgalmas, fegyelmezett és tudatos, túlzásokra nem hajlamos. Érzéseit, sebezhetőségét minden eszközzel takarja, így a külvilág semmit nem vesz észre kétségeiből. Személye megnyugtató jelenség visszafogottságával és józan távolságtartásával.

Mindent megtesz, hogy elkerülje a kudarcokat, nem akar sikertelennek tűnni. Óvatos, sosem kerül veszélybe, hiszen nehezen hagyja el a már jól megismert, biztonságosnak vélt területeket. Szenved attól, hogy nem halad gyorsabban, hogy nincsenek látványos előrelépései, így bármit is csinál éppen, úgy véli, ez még nem az igazi. Az önmegfigyelés mestereként kritikusan látja ténykedéseit, és éppen akkor ostorozza magát, amikor nem mennek zökkenőmentesen a dolgai.

Eredeti egyéniség, ötletes és kreatív jellem gazdag lelkivilággal, de önbizalomhiánnyal küzdve sok elismerésre lenne szüksége ahhoz, hogy magabiztosabb, határozottabb lehessen.

Kedves, jóindulatú az emberekkel, előzékeny és figyelmes, szeret a körülötte élők kedvében járni, de ritkán hagyja, hogy az ő problémái után érdeklődjenek. Most úgy érzi, hogy egy kicsit megállt az idő.

A lelki hullámvölgyek kikényszerítették a jótékony pihenés szükséges időszakát, amikor feltöltődhet és felkészülhet új élmények, eszmék, érzések befogadására, hiszen tudja, hogy A lelkesedés diktálja ugyan az iramot, de a kitartás éri el a célt.

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

 

Címkék#grafológus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!