Sport

2016.03.02. 13:13

Futsal: utánpótlás

Szombathely - A Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapatának utánpótlásgárdái közül az U20-as csapat győzelemmel, az U17-es vereséggel folytatta a felsőházi rájátszást.

Tóth Gábor

Az utánpótlás-futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 6. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A Swietelsky-Haladás VSE korosztályos csapatai az Aramis SE együttesét fogadták vasárnap az Arena Savariában. Az U20-as gárda nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, 6-0-ra gázolta el ellenfelét (gólszerzők: Kalló P. 2, Gyurácz D., Horváth L., Fodor L., Farkas P.).

Az U17-es együttesnél viszont 7-3 arányban jobbnak bizonyult a budaörsi ellenfél (gólszerzők: Lénárt Á., Mód B., Kaposi Á.).

Az U20-as gárda hibátlan mérleggel, hatból hat mérkőzést megnyerve a hat csapatot felvonultató tabella éléről várja a pontvadászat folytatását. Az U17-es csapat egy győzelemmel, öt vereséggel ötödik helyen áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!