Belföld

2016.03.02. 14:53

15,5 millió forintnyi aranyat loptak a csepeli ékszertolvajok

Még mindig nem találják a csepeli ékszertolvajok harmadik társát, a bíróság két férfit viszont előzetes letartóztatásba helyezett szerdán.

A döntést az ügyészség és a gyanúsítottak is tudomásul vették, így az jogerős.

A tolvajok hétfőn éjjel akartak kirámolni egy csepeli ékszerboltot. Miután betörték a Csepel Plaza ablakait, egy drótkötéllel szakították ki az üzlet rácsát és vittek mindent, amit tudtak. A legapróbb részletet is megtervezték, a menekülést viszont még gyakorolhatták volna.

A lopás után egy körforgalom kifogott rajtuk és dzsipjükkel az árokban kötöttek ki. D. Tamást és M. Gyulát a rendőrök szedték ki az autóból, harmadik társuk viszont elfutott, és egyelőre nem is találják. Információnk szerint a két férfi korábban már volt büntetve.

A Velvetnek az ékszerbolt tulajdonosa azt mondta, hogy még mindig leltároznak és egyelőre a hiányzó arany ékszerek összeszámolásával végeztek.

 

Az ékszerek nagy része egyébként a tolvajok autójából előkerült, de az, hogy a harmadik férfinál maradt-e valamennyi a zsákmányból, csak a teljes leltár után derülhet ki.

– mondta a bolt tulajdonosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!