Foci

2016.03.02. 19:07

Újabb családi ünnep a zirci teremkupán

Zirc - Ötödször rendezte meg az önkormányzat a városban termet bérlő labdarúgó-közösségek számára kiírt versengést, a Zirci terembérlők kupáját.

Kelemen Gábor

Az alkalmak számánál ezúttal csak eggyel volt több a résztvevők száma, hat csapat adta le nevezését az önkormányzati hivatalban. Az eddigiekhez képest alacsonyabb létszám ellenére azonban a torna semmit sem vesztett színvonalából, hangulatából, ezúttal is remek meccseket láthatott a közönség.

A versenyen körmérkőzéses rendszer érvényesült, azaz mindenki játszott mindenkivel, majd következtek a helyosztók. Az alapszakasz harmadik és negyedik helyezettje játszott az egyik dobogós helyért, az első kettő pedig a fináléban találkozott egymással. Harmadik helyért: Veréb FC-Tequila 3:2. A döntőben: Családok-Vállalkozók 2:1.

A történelem néha ismétli önmagát, hiszen három évvel ezelőtt is ugyanez a két csapat játszott az első helyért, és akkor is a négy apát és fiát, valamint egy testvérpárt soraiban tudó labdarúgó-közösség vehette át a győztesnek járó trófeát.

A torna végeredménye: 1. Családok, 2. Vállalkozók, 3. Veréb FC. A helyezettek dísztárgyat és Zirc város polgármesterének elismerő oklevelét vehették át. Három különdíj is kiosztottak, a gólkirály nyolc találattal Szöllősi Mihály (Vállalkozók) lett, a legjobb mezőnyjátékos címet Papp Bence, a legjobb kapus címet ifj. Budai Attila (mindketten Családok) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!