Haladás

2016.03.04. 09:22

Hiányzók hada a Haladásnál

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában szombaton 18 órai kezdettel Felcsúton a Videoton vendége lesz a Haladás.

Pum András

A székesfehérváriak a Sóstói-stadion építése miatt a felcsúti Pancho Arénában fogadják ellenfeleiket. A piros-kékek döcögősen kezdték a tavaszt, 1-0-ra kikaptak Újpesten, "otthon" 1-1-et játszottak a Békéscsabával, legutóbb - a 95. percben szerzett Feczesin-fejessel - 1-0-ra verték a Puskás Akadémiát. Szerdán pedig az FTC elbúcsúztatta őket a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A fehérváriakat a Haladás ebben a bajnokságban idegenben és odahaza is 1-0-ra legyőzte. Az előjelek tehát viszonylag kedvezőek a vasiak számára, Mészöly Géza számára viszont eltiltások és sérülések miatt - többek között - a védelem összeállítása okozza a legnagyobb fejtörést.

A Haladás 35 ponttal a negyedik, a Videoton egy hellyel és egy ponttal áll mögötte.

– A Fradi ellen nem volt szerencséjük a fehérváriaknak, és miután kiestek a kupából, a bajnokságban kettőzött erővel küzdenek majd – mondta Mészöly Géza, a Haladás edzője. – Remek játékosok alkotják keretüket, elöl pedig Feczesin nagyon jó formában van. Biztos vagyok bent, hogy a Videoton mindent megtesz a győzelemért, de mi is ki akarjuk hozni a meccsből a maximumot. Taktikus, jó meccset várok, nem elégszünk meg a döntetlennel. Dolgunkat nehezíti, hogy sérülések, eltiltások miatt a sokan hiányoznak. Fehér, Petró, Gyürki, Thomas Wils sérült, Jagodics eltiltását tölti, Stef Wils a Diósgyőr ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját. Halmosi és Németh Márió sincs teljesen rendben, mindketten a kispadon kezdenek. Örömmel láttam, hogy a helyükre lépők  nagyon elszántan készültek egész héten, a többieket pedig feldobta a Diósgyőr ellen aratott sikerünk. Vagyis mindannyian jól dolgoztak.

Összeállítás: Király – Schimmer, Iszlai, Jánvári, Bosnjak – Kovács L., Nagy P., Medgyes – Gaál, Williams, Ugrai.

Csere: Rózsa, Angyal, Németh M., Halmosi, Batarelo, Popin, Martinez.

A mérkőzést Vad II. István vezeti, segítői Berettyán Péter, dr. Varga Zsolt, a negyedik játékvezető Márkus Tamás.

A mérkőzést nem közvetíti a televízió, a találkozóról a haladas.hu oldalon élő közvetítést olvashatnak.

Tavaly júliusban 1-0-ra nyertünk Székesfehérváron

 

Tavaly októberben pedig szintén 1-0-ra vertük a Vidit a Rohonci úton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!