Kultúra

2016.03.04. 20:14

A jó ízlést őrizni kell a közintézményekben is

Veszprém - A mai értékvesztett világunkban, amelyben divat a giccs, a sznobizmus, fontos az igazi értékek elismerése.

Heffler Péter

Többek között e szavakkal nyitotta meg a Megyeháza I. emeletén a Veszprém Anno nevet viselő kiállítást Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

A Csopaki Képzőművészeti Egyesület alkotóinak képeiből nyílt kiállítás március 31-ig látogatható
Fotó: Balogh Ákos

A tárlaton a Csopaki Képzőművészeti Egyesület alkotóinak - Denkné Béki Júlia, Erdélyi Zsuzsa, Grimm József, Héhn Zsuzsa, Huszár Tamás, Kádár Erika, Preisz Ádám, Végh Mozgai Heni - munkáit bemutató kiállítás március 31-ig látogatható. - A Veszprém Megyei Önkormányzat örömmel vesz részt és szűkös lehetőségeihez mérten támogat olyan rendezvényeket, mint ez a kiállítás. Megkülönböztetett figyelmet fordítunk azokra az egyesületekre, civil szervezetekre, amelyek szerény körülmények között, önerőből működnek, jó szándékkal dolgoznak. Mi így próbáljuk meg népszerűsíteni az értékest, a jót, a szépet - mondta Polgárdy Imre. Majd Kádár Tibor festőművész gondolatait idézte: Fontos a jó ízlés őrzése a közintézményekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!