Hírek

2016.03.05. 09:26

Virágot a virágnak – vásár és kézműves foglalkozás Oladon

Virágvásár, kézműves foglalkozás és kertészeti tanácsadás - ez várta azokat, akik péntek délután ellátogattak az Oladi Általános Iskola aulájába.

Vadas Krisztina

Harmadik alkalommal szervezte meg az Olad Városrészért Egyesület a nőnapi virágvásárt. Eddig szombat délelőttönként tartották, ám most a munkanap-áthelyezés miatt úgy döntöttek, inkább péntek délután szervezik meg. – Úgy tűnik, jó döntés volt, hogy módosítottuk az időpontot, ugyanis sokan jöttek el – mondta a főszervező Hegedüs László, az egyesület elnöke. Az eladásra kínált virágokat a szombathelyi Herman Ottó Szakközépiskola diákjai nevelték, ők segítettek az érdeklődőknek a választásban is. Amíg a felnőttek a virágokat csodálták, addig a kisebbeket kézműves foglalkozás várta: különféle tavaszi és húsvéti dekorációkat készíthettek az ügyes kezű apróságok. A program egy előadással zárult: kertészmérnök tartott tanácsadást a tavaszi kerti munkálatokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!