Foci

2016.03.05. 12:08

Megye I.: Még az edzők is játszottak

Ajka – Elhalasztott meccset pótoltak a labdarúgó megye I-ben. Az ajkai találkozón mindkét edző kezdőként szavazott bizalmat magának.

Horváth Gábor

Az első tavaszi fordulóból halasztották el a Devecser és a Peremarton bajnoki mérkőzését. A vendéglátók pályáját ugyanakkor ezúttal is kímélték, a pótolt találkozónak az FC Ajka műfüves játéktere adott otthont. Az esélyek a Devecser sikere mellett szóltak, és az élmezőnyhöz tartozó csapat le is győzte a sereghajtót. A meccs forgatókönyvének érdekességei közé tartozik, hogy mindkét szakvezető a kezdőcsapat tagja volt. A mesterek persze nem lógnak ki a mezőnyből (maximum felfelé), ám a 41 éves Cserna Róbert és a 43 esztendős Molnár István Péter szereplése (előbbi végig a pályán volt, utóbbi egy félidőt játszott) mégis jól jellemzi a mai megyei futball játékosbőségét, pontosabban szűkösségét.

Devecser SE-Peremarton SC Berhida 2:0 (1:0)

Vezette: Szikra Gábor. Gól: Szélessy Péter (35), Illés Norbert (91).

Devecser SE: Csepregi András - Csicsics Richárd, Illés Norbert, Cserna Róbert, Tisonyai Richárd - Illés Mihály, Osváth Róbert, Burucs Károly (Horváth Richárd), Szélessy Péter - Király Lajos Zoltán (Horváth Gábor), Szakonyi Stefán (Altner Roland). Edző: Cserna Róbert.

Peremarton SC Berhida: Varga Roland - Nagy Csaba (Papp Márk Zoltán), Czipp József, Kripli Ákos, Karáth Szabolcs - András Norbert, Saáry Zoltán, Kovács Máté Soma, Molnár István Péter (Gráczer Zoltán) - András Zsolt, Sijer Krisztofer. Edző: Molnár István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!