Foci

2016.03.05. 16:21

Kétgólos hátrányból fordított az Andráshida

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a 21. forduló van soron a hétvégén - melyben a Tarr-Andráshida idegenben szerezte meg tegnap második idei győzelmét.

Varga Andor

Diósd–Tarr-Andráshida 2-3 (2-2)

Diósd, 200 néző. Jv.: Csonka.

Andráshida: Horváth M. – Varga (Takács) , Horváth T., Balla, Pajor – Szegleti, Tóth B., Kovács Gy., Baráth – Tóth L., Kovács L. (Horváth D.). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Csanálosi (4.), Baráth (öngól, 17.), illetve Szegleti (23.), Tóth L. (11-esből, 40.), Pajor (66.).

A tabellaszomszédok találkozóját nem kezdte rosszul a zalai csapat, mely két  helyzetet is elpuskázott. A túloldalon nem tette meg ezt a szívességet a Diósd: a hazaiak korai gólja pedig nem maradt árván, miután  bő negyed óra után Baráth a saját kapujába csúsztatta a labdát. Az Andráshida azonban nem esett össze, sőt, még elszántabb lett 0-2 után, a feltámadáshoz a jelet pedig a végig kiválóan játszó Szegleti szépségdíjas gólja adta meg. A vendégek a szünet előtt egyenlítettej jogos büntetőből (a zalaiak még piros lapot is reklamáltak a kapusnak), majd fordulás után tovább rohamoztak, és meg is kaparintották mindhárom pontot. A Hida ekkor már uralta a meccset, Tóth L. akár mesterhármast is elérhetett volna.

További szombati eredmények: Mosonmagyaróvár–Érd 3-1, Sárvár–Balatonfüred 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!