Sport

2016.03.05. 16:48

Teke: a nőknél már a rájátszás következik

A tekézők Szuper Ligájában nőknél már befejeződött az alapszakasz. A ZTE ZÁÉV női együttese 29 ponttal a második helyen zárt. A zalaiak 3 ponttal előzik meg a Balatoni Vasast, öt ponttal vannak leszakadva az éllovas Rákoshegy I.-től.

A rájátszásban az első négy helyezett  körmérkőzéses rendszerben játszik  a bajnoki címért, a helyezésekért. A csapatok magukkal viszik az alapszakaszban elért eredményeket. Az első négy együttes között jelentősek  a pont különbségek, ha nagyon nem  borul a papírforma, akkor marad a jelenlegi sorrend. A ZTE ZÁÉV-nél a bajnokság megszerzése előtt a dobogó helyezés volt  a célt. A folytatásban szeretnék megőrizni második helyüket, ami megfelel a realitásoknak. Annál inkább, mivel több  meghatározó játékosát nélkülözte  a zalai együttes az alapszakasz  során.

A ZTE ZÁÉV  a rájátszás első fordulójában  a Balatoni Vasas vendége lesz, vasárnap Siófokon ,  11 órától. A  két csapat eddigi mérlege  döntetlenre áll. Mindkét csapat hazai pályán győzte le  ellenfelét, igaz  a zalaiak magabiztosan nyertek 8:0-ra. A Balaton-partján ezúttal bravúrra készülnek, minél előbb szeretnék bebiztosítani második helyüket.A férfiaknál a hétvégén nem rendeznek fordulót. Az erősebb nemnél rájátszást  is elmarad. A két fordulós bajnokság végén  hirdetnek bajnokot, dől el a helyezések,  a kiesés sorsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!