Foci

2016.03.05. 19:15

Gólt lőtt a Fradinak a veszprémi csatár!

Hihetetlen, első labdaérintésre juttatta a Ferencváros hálójába a labdát a veszprémi nevelésű csatár a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A hajrában esett gól sokat ért.

Horváth Gábor

A Ferencvárosi TC otthonába látogatott a Diósgyőri VTK a labdarúgó élvonal 23. fordulójában. Az összecsapás abszolút esélyesei a hazaiak voltak, a listavezető gyorsan meg is szerezte a vezetést. Gera Zoltán 11-esből talált be Böde buktatása után a 10. percben. A válasz azonban nem sokat váratott magára, Bognár gyönyörű lövéssel egalizált a 17. percben. A folytatásban az FTC nyomott, a DVTK védekezett és igyekezett veszélyes kontrákat vezetni. Úgy tűnt, előbbi lesz sikeresebb, a hazaiak Pintér révén a 85. percben beküzdötték a győztesnek tűnő találatot. Örömük azonban nem tartott sokáig, a 88. percben csereként beálló Novothny Soma első labdaérintéséből kiegyenlített. A veszprémi nevelésű támadó ötödik gólját szerezte a szezonban.

Eredmény: Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK 2:2 (1:1). G.: Gera, Pintér, ill. Bognár, Novothny. További eredmények: MTK Budapest-Újpest 2:1, Videoton-Haladás 2:1, Debrecen-Puskás A. 4:2, Honvéd-Vasas 0:0, Paks-Békéscsaba 0:2,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!