Sport

2016.03.07. 09:39

Három gól a tótfalusi szivárvány alatt

Az időjárás kegyetlen tréfát űzött a rábatótfalusi pályához igyekvőkkel.

Horváth R. László

RÁBATÓTFALUI SE - RÁBAGYARMAT KSK 2-1 (1-0)

Rábatótfalu, 40 néző V: Bazsó (Samu, Szabó)

RÁBATÓTFALUI SE: Tóth – Gierling, Kovács (Mikos), Kóczán (Hevesi), Balázs, Bouti, Salamon (Ráncsik), Erős, Horváth M., Anderkó G. (Anderkó M.), Huszár (Gombás)

RÁBAGYARMAT KSK: Virág – Meskó (Nagy), Póczak Cs. (Esztergályos I., Póczak Zs.), Soós Mi., Esztergályos R., Károlyi, Soós Má., Siklér, Dancsecs (Nyári), Kovács, Farkas

Az időjárás kegyetlen tréfát űzött a rábatótfalusi pályához igyekvőkkel. Nyugatról hideg, szeleseső; keletről tavaszi napsütés fogadta a meccsre látogatókat. A kezdő sípszót követően a kapuk felváltva forogtak veszélybe. Aztán a 23. percben a hazaiak mattolták a gyarmati védelmet, Horváth M. volt eredményes 1-0. A listavezető három perc múlva növelhette volna előnyét. Egy buktatást követően Bazsó játékvezető – a vendégcsapat heves tiltakozása ellenére – a büntetőpontra tetette a játékszert. Bouti „böde" Dávid állt a labda mögé. Gól mégsem lett, mert Virág kapus parádés vetődéssel hárította a 11-est!

Virág kapus 11-est véd

Fordulást követően az alig félszáz néző még az esélyeket latolgatta, amikor a hazaiak csapatkapitánya már ügyesebb volt; Bouti megduplázta az ötvenedik percben a tótfalusi gólok számát 2-0. A vendéglátók ráültek az eredményre, igyekezték lassítani a játékot, ennek ellenszerét megtalálva Siklér szépített a mérkőzés végét jelző hármas füttyszó előtt tíz perccel.

A listavezető „hozta a hazait", a vendégek küzdeni tudásból vizsgáztak jelesre a tavaszi forduló nyitómeccsén, melyen Virág kapus bizonyult a mezőny legjobb játékosának.

Ifi:

RÁBATÓTFALUI SE - RÁBAGYARMAT KSK 5-0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!