Haladás

2016.03.07. 12:00

Sasa Popin csak a góljának örül

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója, Sasa Popin örül első zöld-fehér bajnoki góljának, de csalódott a vereség miatt.

Pum András

A tavaly nyáron Pápáról igazolt, immáron kettős, szerb-magyar állampolgár, Sasa Popin szombaton a Videoton (1-2)  ellen a 65. percben megszerezte első bajnoki találatát a Haliban. Fájdalom, a 26 éves támadó gólja ellenére - noha a második félidőben sokkal jobban játszott ellenfelénél - kikapott a Haladás.

Az ősszel sokáig sérüléssel bajlódó Popin a 2015/16-os bajnokságban eddig négyszer kezdő volt, hatszor csereként állt be.

- Nagyon nehéz meccset játszottunk egy jó csapat ellen, és nem is kezdtük jól a találkozót - jelezte Sasa Popin. - Ám a második félidőben már mi domináltunk, jobbak voltunk a Videotonnál. Ami a gólomat illeti, Ugrai Roland remekül futott el és játszotta magát tisztára a bal oldalon, pontosan adott középre, nekem igazából már nem volt nehéz dolgom - közelről a léc alá lőttem. Sajnos utána büntetőt ítélt ellenünk a bíró. Juhász Rolanddal együtt ugrottam fel fejelni, egy kicsit hozzáért a kezemhez a labda, a bíró pedig befújta a tizenegyest. Sokáig sérült voltam, örültem, hogy most kezdőként számított rám Mészöly Géza, a gólomnál pedig különösen boldog voltam. Ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy elveszítettük a meccset. Ahogy említettem is, a szünet után jobbak voltunk a Vidinél, rászolgáltunk volna a pontra. De nincs idő bánkódni, szerdán le kell győznünk az Újpestet.

Popin nem csak a gyepen, a levegőben is sokat dolgozott

Popin első bajnoki gólját szerezte a Haliba, ez pedig "komoly" kötelezettségekkel is járhat...

- Tudom, hogy ilyenkor mi a szokás, szívesen megvendégelem a csapatot, de a fiúkra bízom, hogy mit választanak - zárta szavait Popin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!