Haladás

2016.03.07. 11:32

Török Gábor: Büszkék lehetnek a Haladás-drukkerek

Török Gábor, az MLSZ elnökségi tagja szerint kis szerencsével nyerhetett volna a Videoton ellen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

Pum András

Az MLSZ szombathelyi születésű MLSZ elnökségi tagja (emellett a női bizottság elnöke), az ismert politológus, Török Gábor a helyszínen, a Pancho Arénában nézte végig a szombat esti Videoton-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-1) bajnoki-mérkőzést. Mint köztudott, Török Gábor gyermekkora óta Hali-szurkoló, annak idején nem csak a Rohonci úton szurkolt a vasiaknak, idegenbe is gyakran elkísérte a zöld-fehéreket.

- Őszintén szólva nem voltam túl bizakodó szombaton, amikor elkezdődött Felcsúton a Videoton elleni mérkőzés - mondta Török Gábor. - Egyrészt - bár szerencsére akadt pár kivétel - elég sok olyan meccsre emlékszem, amikor idegenben esélye sem volt a Haladásnak a Videoton ellen, másrészt pedig finoman fogalmazva sem a legjobb összeállításban állt ki a csapat. Ennek ellenére nagyon kellemesen csalódtam. A Haladás egy pillanatig sem játszott alárendelt szerepet, masszív volt, és szervezetten, céltudatosan, okosan focizott. Többen kifejezetten jól játszottak - Ugrait talán még nem is láttam ilyen labdabiztosnak és hatékonynak, Kovács Lóránt pedig nem csupán a külsejével idézte néha Kleinheislert - de igazán csapatként volt meggyőző a Haladás. Egy olyan meccsen, ami amúgy végig lekötötte a nézők figyelmét, küzdelmes volt és kifejezetten élvezhető. Sok-sok szkepszis van bennem a magyar focit illetően, ahogy feltehetően minden más szurkolóban is, de azt kell mondanom, hogy erre a csapatra és erre a játékra büszke lehet minden Haladás-drukker. Így ki lehet kapni egy Videotontól, kis szerencsével és több odafigyeléssel - mindkét hazai gólt komoly koncentrációs hiba előzte meg - pedig akár győzni is lehetett volna.

Jól futballozott Felcsúton a vasi tizenegy

- Most pár napon belül két fontos mérkőzés jön, az Újpest és az MTK elleni meccsek valószínűleg eldöntik majd, hogy lehetnek-e a nyáron gondjai a vezetésnek azzal kapcsolatban, hogy hol rendezzék meg az Európa Liga selejtezőket. Jó lenne, ha lennének - zárta szavait Török Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!