Foci

2016.03.07. 13:29

Gólzáporos siker az NB III-ban

Székesfehérvár - Az NB III-as labdarúgó bajnokság Nyugati-csoportjának 21. fordulójában a Csepel gárdáját fogadta a Videoton FC II.

Krebsz András

Videoton FC II-Csepel FC 4-2 (1-1)

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Leél-Őssy Ádám.

Videoton II: Zelizi - Kónya, Kiprich, Dobsa, Király - Trebotic (Varga B., 46.) - Géresi, Ács (Schiller, 75.), Büki, Soumah (Vallejos, 46.) - Havasi. V.edző: Disztl László.

Csepel: Botlik - Szabó Á. (Slezák, 58.), Schleinig, Mészáros, Simon K. (Fodor, 70.), Tóth Cs., Horváth Á. (Szabó M., 58.), Sztankó, Hesz, Teplán, Szemán. Vezetőedző: Balogh István.

A Treboticot és Soumah-t a soraiban tudó piros-kékek a várakozásoknak megfelelően magukhoz ragadták a kezdeményezést, Géresi és Havasi is nagyon közel jártak a gólszerzéshez. A félidő derekán majdnem a vendégek jutottak előnyhöz, ám Szemán lövését óriási bravúrral hárította Zelizi Patrik. A találkozó 32. percében megszerezte a vezetést a fehérvári alakulat, Ács pontos kiugratása után a télen visszatért Havasi Dániel használta ki a ziccert, 1-0. Ezt követően a fehérváriak fiatal kapusa újabb bravúrt mutatott be, de a szünet előtt Mészáros Attila bődületes, keresztlécről bevágódó szabadrúgásánál már ő is tehetetlennek bizonyult, 1-1.

Fordulás után szinte rögtön betaláltak a hazaiak, a szezon során már tizenegyedszer eredményes, a gólkirályi címért is harcban álló Géresi Krisztián remekül csavart a rövid sarokba, 2-1. Nem telt el két perc sem, ismét rezdült a csepeli háló: Büki passza után Havasi Dániel közelről passzolt a kapuba, 3-1. A három pont sorsa a 70. percben dőlt el, Vallejos beadását Büki Baltazár értékesítette, 4-1. Szemán Lajos ugyan büntetőből betalált, de ez csak a szépítésre volt elég, 4-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!