Sport

2016.03.07. 17:05

Íme, a forduló válogatottja!

Egyedül a pápai támadó szerzett három gólt a labdarúgó megye I 19. fordulójában, ezzel át is vette a vezetést a mesterlövészek listáján. Természetesen bekerült a forduló válogatottjába.

Horváth Gábor

Nem akármilyen meccset játszott az Öskü és a Devecser, előbbi 3:1-re vezetett, utóbbi innen fordított. A győztes találatot a hajrában Szélessy Péter vitte be, előtte Tisonyai Richárd egalizált.

A Veszprém 8:3 arányban győzte le pétieket, Szabó Patrik volt csapata ellen duplázott (a kezdés után 13 perc alatt!) a feszültségektől sem mentes találkozón. A csatár mellett a védő Szabó Leventét válogattuk be a forduló csapatába.

A csetényi Rummel Szabolcs is két gólt lőtt, de ez nem ért három pontot, együttese otthon ikszelt (2:2) a Kristállyal.

A Tapolca magabiztosan fektette két vállra (5:1) a Peremartont, az első találatot Pupos Krisztián jegyezte.A pápaiak Venczel Zoltán mesterhármasával nyertek Herenden, a támadó ezzel átvette a vezetést a góllövő-listán.

A Balatonalmádi szintén idegenből hozta el a pontokat, Varga Tamás alakulata Sümegen 0:1-ről fordított (2:1), a Balaton-partiak közül a középpályás Hoffer Leventét emeltük ki.

Márton Gábor a 93. percben mentett pontot a címvédőnek, az Úrkút hazai pályán játszott döntetlent (1:1) a tavalyi ezüstérmes Fűzfővel. A vendégek gólját a friss szerzemény Lukács István szerezte.

A Dudar-Ugod meccs rangadó volt, végül a hazaiak biztosan gyűjtötték be a három pontot, Tálos Gergő megóvta kapuját a góltól (2:0). A góllövőlista állása: 1. Venczel Zoltán (Pápai Perutz FC) 20 gól, 2. Horváth Benjámin (Balatonalmádi SE) és Korpos Tibor (Úrkút SK) 17- 17, 4. Szabó Patrik (VLS Veszprém) 16.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!