Sport

2016.03.07. 20:25

Göcsej SK-Veszprém: nagy csata - csupán egy gól

Zalaegerszeg - Ritka, hogy egy futsalmeccsen csak egyetlen találat szülessen. A Göcsej SK-Veszprém rangadón ez történt.

Horváth Gábor

Az újonc Göcsej SK otthonába látogatott hétfőn este az 1. FC Veszprém a futsal NB I-ben. A két együttes tavaly élvezetes meccset játszott a bakonyi megyeszékhelyen, akkor Madarász János csapata 6:3-as eredménnyel otthon tartotta a pontokat. Most pedig mind elvitte őket, a vendégek szoros csatában 1:0-ra győztek Zalaegerszegen.

Eredmény: Göcsej SK-1. FC Veszprém 0:1 (0:0)
Zalaegerszeg, 350 néző. V.: Vass, Tamás, Imrő. 1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Németh, Finta, Tar, Vas. Csere: Schmidmajer, Bognár, Tatai, Püspök, Gulyás, Gunther. Edző: Madarász János.
Gólszerző: Gulyás (35.).

Sámson Zoltán, a Göcsej SK játékosa esik át a veszprémi lábakon a hétfő esti mérkőzésen (Fotó: Katona Tibor)

Az első félidőben mindkét oldalon akadtak helyzetek, de a védelmek jól zártak és a kapusok is a helyükön voltak, ha kellett. Fordulás után nyomást helyezett ellenfelére a Veszprém, a hazaiak masszívan védekeztek és igyekeztek kontrázni. Meg is voltak a lehetőségeik, azonban betalálniuk nem sikerült, míg a másik oldalon Gulyás szép felső sarkos gólt lőtt. A Göcsej nem tudott újítani, a rutinosabb, érettebb játékot mutató vendégek megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!