Púder Nélkül

2016.03.12. 10:11

Trendi a farmer miniruha, a rövid dzseki, valamint a vasalt ing

A virágok színeivel várjuk a tavaszt az öltözékeinken, lekerül a télikabát, helyette a bőrhatású vagy mosható, steppelt dzsekiket vehetünk a farmerokhoz, illetve ballon fazonú, vékonyabb kabátkákat az elegánsabb ruhák fölé.

Merklin Tímea

Horváthné Farkas Ilonát kértük, mutasson néhány kelendő darabot. A kínálatból azt láttuk: divat a púder minden árnyalata, a halvány rózsaszíntől az erős pinkig, pirosig, de nagyon menők a víz színei, a világoszöldek, kékek, kinek-kinek a habitusához illően.

Itt a tavasz, Tóth Veronika a legdivatosabb ruhákat és színösszeállításokat hozta el ezen a héten 
Fotó: Merklin Tímea

A sálak még nem tűnnek el, csak vidámabbra, könnyedebbre váltanak, ahogy az anyagminőségek is: vékonyabbak, vasalnivalók. A farmer minden mennyiségben hordható. Az ingek, nadrágok között most megjelent a csőnacival hordandó, kivágott, inghatású, nagyzsebes miniruha/tunika is. Nagyon csinos, nőies külsőt kölcsönöz, és nemcsak folyamatos kilégzéssel viselhető, mint a szűkre gombolt ingek, hanem a mellkasunk teleszívása is belefér, sőt ebéd vagy vacsora után kifejezetten jótékonyan takar. Biztos befutó darab a tavaszi szezonban, valószínűleg sokak kedvence lesz.

Előkerültek a dzsekik, ingek is 
Fotó: Merklin Tímea

A fiatalok szeretik a feltűnő öltözékeket: a kockástól a pöttyösig minden divat a felsőkön (meglepő, de az utóbbit ma már a fiúk is felveszik), de főleg a geometrikus minták, amelyek nélkül elképzelhetetlenek a nappali egész ruhák. A komolyabbak feketével kombinált élénk színek, a vidámabbak csak a világosabb színeket keverik.

Veronika egy igen divatos farmertunikát mutat be olvasóinknak 
Fotó: Merklin Tímea

Vigyázat: nemcsak a ruha teszi az embert! A téli kabát az idomainkat is leplezte, itt az idő felkeresni az edzőtermeket, hogy formáljuk az alakunkat, és mutatósak maradjunk az egyre kevesebb, vékonyabb öltözékben is, mígnem eljutunk majd a nyári fürdőruhákig. Még nincs késő a hasunkkal,a combunkkal, valamint a felkarunkkal foglalkozni! Ne feledjük el: még mindig csak kora tavasz van!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!